FENDI

  Η ιστορία της Fendi, ήταν πάντα συνώνυμη με την κομψότητα και τον πειραματισμό. Όλα ξεκίνησαν το έτος 1925, στην καρδιά της Ρώμης με το άνοιγμα μίας μικρής μπουτίκ από την Adele και τον Edoardo Fendi. Σε σύντομο διάστημα, ανοίγουν ένα εξειδικευμένο εργαστήριο για την κατασκευή επιτυχημένων συλλογών σε τσάντες και γούνες.  Η προώθηση των προϊόντων γίνεται μέσω ιδιαίτερων συνεργασιών και το brand συστήνεται και προβάλλεται στη διεθνή σκηνής της μόδας.

  Το 1965 ο Karl Lagerfeld μπαίνει στον οίκο μόδας Fendi, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας δημιουργικής εποχής, που έμελλε να διαρκέσει για πάνω από πέντε δεκαετίες! Το 1992 της τύχες του οίκου αναλαμβάνει η Silvia Venturini Fendi, τρίτη γενιά της οικογένειας Fendi, ενώ το 2000 ο οίκος γίνεται μέλος του αριστοκρατικού ομίλου LVMH.

  Το 2020, η Βρετανίδα σχεδιάστρια Kim Jones αναλαμβάνει το ρόλο της καλλιτεχνικής διεθύντριας στον τομέα γυναικείων ενδυμάτων/υψηλής ραπτικής. Μαζί με τις επίσης καλλιτεχνικές διεθύντριες Silvia Venturini Fendi και Delfina Delettrez Fendi, που εκπροσωπούν την τρίτη και τέταρτη γενιά της οιγένειας Fendi, οδηγούν τον οίκο στην νέα εποχή!  

 

 

 

  Η πιο πρόσφατη συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi, προσφέρει μερικούς από τους πιο όμορφους γυναικείους σκελετούς της φετινής σεζόν. Διαθέτοντας υπέροχους φακούς και σκελετούς σε διάφορα σχήματα, αυτή η σειρά γυαλιών από την ιταλική εταιρεία είναι τόσο κλασική όσο ποτέ.

  Όσες ψάχνετε για μοντέρνα σχέδια, η νέα γυναικεία συλλογή γυαλιών ηλίου Fendi μπορεί να καλύψει όλες τις προτιμήσεις. Διαθέσιμα αυτή τη στιγμή αποκλειστικά στα φυσικά μας καταστήματα.